Despre mine

Numele meu este Dana, numele complet – Dana Maria Florescu și locuiesc în Bucuresti. Am început să scriu la Dana Bit din pasiunea pentru dezvoltare personală, sperând că pot să trimit mai departe informațiile utile pe care le găsesc și celorlalți.

Pentru mine este o adevărată bucurie să îmi îmbunătățesc obiceiurile, programul și dedicarea, să devin din ce în ce mai buna pe zi ce trece. Ideile de baza pe care le întâlnesc și le găsesc utile, le veți găsi pe acest blog. Plus diverse opinii de ale mele legate de diferite subiecte.

Îmi place mult să citesc, asta fiind unul dintre marile mele hobby-uri. În general citesc cărți de unde ai ce învăța și care te ajută să progresezi, dar îmi place foarte mult și beletristica. Dacă ar fi să recomand o singură carte, prima care îmi vine în minte este “Un bărbat pe nume Ove” de Fredrik Backman.

Alt hobby de care sunt foarte pasionată este practicarea Kung Fu. Singurul regret legat de el este că nu m-am apucat mai devreme. Cel mai mult apreciez că te învată disciplina și dorința de a progresa și a te perfecționa.

Lucrez ca programator în viața de zi cu zi, mereu mi-a plăcut programarea. Mă rog, nu chiar mereu, ci din liceu. Mi se pare ca este mai mult nevoie de creativitate în cazul ei, decât de aptitudini tehnice.

Mă puteți contacta pe:

Email: dana.bit.blog@gmail.com

Facebookhttps://www.facebook.com/danaBitBlog

Pinterest: https://ro.pinterest.com/danabitblog